Ons team

De Studietuin is een professioneel bijles en huiswerkbegeleidingsinstituut met vestigingen in Amsterdam centrum en Amsterdam west.

 

Ons Team


 

Rasmus Polanen
Algemeen directeur

Sinds 2009 is Rasmus Polanen eindverantwoordelijk voor De Studietuin. Onder zijn leiding is de organisatie gegroeid naar twee eigen locaties en meer dan twintig externe locaties. Samen met de OBA heeft hij het project StudieMax opgezet, dat nu aan meer dan 280 kansarme basisschoolleerlingen wekelijkse bijles en begeleiding biedt in de bibliotheek. Rasmus is verantwoordelijk voor het vasthouden van de toekomstgerichte visie van De Studietuin en de constante ontwikkeling van haar diensten.


Basisschool

Wijnruit Haverkamp
Teamleider basisschool

Wijnruit Haverkamp is gespecialiseerd in meertaligheid en houdt zich met name bezig met tekstbegrip, grammatica en spelling. Ze geeft les in alle vakken van de basisschool en verzorgt daarnaast de lessen Spaans en NT2. Als teamleider van De Studietuin basis legt Wijnruit zich toe op de werkwijze en het materiaal van De Studietuin, houdt ze zich bezig met diverse zaken van de organisatie en is ze verantwoordelijk voor het aansturen van begeleiders van de basisschooldiensten.

wijnruit@destudietuin.nl
020-8451 444 optie 3


 Middelbare school

Vincent de Wilde de Ligny
Teamleider middelbare school

Vincent is al vijf jaar het gezicht van alle middelbare schooldiensten van De Studietuin. Als teamleider is hij verantwoordelijk voor het aansturen van alle begeleiders van de middelbare schooldiensten.  Hij onderhoudt de contacten met de ouders en de scholen. Leerlingen kunnen voor elk vak op elk niveau bij hem terecht. Als eindverantwoordelijke ziet hij er ook toe op dat elke leerling de juiste begeleiding op maat krijgt. Mede dankzij de inzet van Vincent heeft De Studietuin een eindexamen slagingspercentage van 95% en dat al zeven jaar lang!

vincent@destudietuin.nl
020-8451 444 optie 2