Sport&Study met VondelGym

Met Sport&Study biedt De Studietuin in samenwerking met VondelGym een combinatie van examenvoorbereiding en sport.

Wat is Sport&Study?
Sport&Study biedt een combinatie van ondersteuning bij het leren en het sporten om je examenjaar tot een succes te maken! Sporten zorgt voor een betere concentratie, meer energie en helpt je ontspannen. Ondersteuning bij het leren zorgt voor een goede planning, een overzicht van de examenstof en een goede aanpak van de examenvoorbereiding. Ons doel is om examenleerlingen gemotiveerd, fit en goed voorbereid naar het examen te begeleiden.

Wat doet De Studietuin?
Er wordt een studieplanning gemaakt tot aan de eerstvolgende SE-week of het eindexamen waarin alle leerstof aanbod komt. In de planning staat wat een leerlingen moet doen, hoe het wordt aangepakt en wanneer het moet gebeuren. De leerling werkt aan de voorbereidingen deels bij De Studietuin en deels zelfstandig. Bij De Studietuin wordt voornamelijk gewerkt aan de onderdelen waar de leerling verwacht dat hij of zij ondersteuning kan gebruiken. De Studietuin houdt de voortgang van het leerproces bij en stuurt, waar nodig, bij.

Wat doet Vondegym?
Vondelgym maakt een sportschema met de leerling en verzorgt de sportlessen. Speciaal voor jou als eindexamen kandidaat stellen de trainers van Vondelgym een sportpakket samen waarmee jij fit aan je examens kan beginnen. Je kan kiezen uit boksen, fitness en bootcamp. Het is heerlijk om even afleiding te hebben van het leren, en bovendien kan je door te sporten beter studeren en concentreren. Op weg naar een fit examen! 

 

Schrijf je hier in!