BASISSCHOOLBEGELEIDING

Taal, spelling, begrijpend lezen, woordenschat, rekenen, studievaardigheden....

 

Niet elk kind is er goed in. En wat doen ouders dan? Vaak levert extra oefenen thuis
spanning op. 
Of er is teveel afleiding. Of te weinig tijd om samen met je kind diep in

de stof te duiken. En met welke stof moet je eigenlijk aan de slag? 

De Studietuin kan u hierbij helpen. Wij bieden op alle vlakken en met alle vakken extra begeleiding aan basisschoolkinderen.​ Klik op het filmpje hieronder en kijk er naar met uw kind. Uw kind zal begrijpen waarom hulp van De Studietuin echt prettig is.

De Studietuin geeft niet alleen les in de basisstof van school. Kinderen kunnen ook bij ons worden voorbereid op de cito's. Vertrouwd raken met de cito vraagstelling en het werken met multiple choice.  Door onze extra uitleg en aandacht krijgen de kinderen meer zelfvertrouwen als ze de cito weken ingaan op school.

In groep 8 kan 
De Studietuin uw kind ook op verzoek extra goed voorbereiden op de middelbare school,
door vast samen te proeven aan 
vakken als Wiskunde, Frans en Natuurkunde. Alvast kennismaken met de boeken en het gebruik van een geodriehoek en passer. Een hele geruststelling, dat deze nieuwe vakken en skills al een beetje bekend zijn voor de grote overstap naar de middelbare school!

Waarom De Studietuin Basisschool?

  • Uitgebreid intakegesprek

  • Ondersteuning voor alle vakken

  • Een vaste begeleider

  • Rapportage per mail na elke les

  • Bijles op maat

  • Eigen materiaal op elke locatie

Klik op dit filmpje om samen met je kind te bekijken  

ONZE DIENSTEN

 

De Studietuin geeft bijles op maat aan basisschoolkinderen. Het doel van de bijles is het oefenen met een lastig vak, of het vergroten van het zelfvertrouwen. 

 

Waarom bijles bij De Studietuin?

  • Persoonlijk plan van aanpak

  • Oefenen met alle vakken

  • Na elke les een rapportage in uw mail

  • Indien gewenst: contact met school

bijles

Vanaf €25 per les

Bijlesinstituut De Studietuin

De CITO toetsen zijn elk jaar weer, voor alle jaarlagen belangrijke meetmomenten. De Studietuin verzorgt daarom voorafgaand aan de citotoetsen en entreetoetsen een speciaal citotoetsprogramma.

 

De trainingen worden aangeboden in verschillende pakketten. Aan de hand van de hulpvraag kijken wij samen met u welk pakket het beste bij uw kind past. Heeft u vragen over de pakketten of over de training?

Mail naar: contact@destudietuin.nl

cito-hulp

Vanaf €19,50 per uur

Citotraining Amsterdam_edited.jpg

Naast De Studietuin basis hebben we voor de groep 8 leerlingen ook een ‘Klaar voor de brugklas!’-programma. Het ‘Klaar voor de brugklas!’-programma is er om een basisschoolleerling voor te bereiden op de middelbare school. De lessen zorgen ervoor dat de geleerde stof niet wegzakt en er wordt aandacht besteden aan nieuwe vakken van de middelbare school.


Door vooraf al kennis te maken met deze vakken, beginnen leerlingen goed voorbereid aan de middelbare school. En een goed begin is het halve werk!

klaar voor de brugklas

€ 25 per uur

IMG_2374.jpg

Bang dat de geleerde stof van het schooljaar tijdens de zes weken zomervakantie weer wegzakt? De Studietuin biedt de hele zomer door de zomerschool aan. Hier wordt de stof van het afgelopen jaar herhaald en wordt er extra uitgelegd waar nodig.

zomerschool

Vanaf € 20,25 per uur

IMG_3995 (1).JPG
 
 
 
 

Heeft u een stadspas? Via stichting Leergeld Amsterdam kunt u 500,- euro per jaar ondersteuning voor bijles aanvragen