Over De Studietuin

zelf.ver trou.wen (het; o) 1 het vertrouwen in de eigen kracht

 

De Studietuin heeft als doel het zelfvertrouwen van de leerlingen te vergroten. Onze bijlessen en huiswerkbegeleiding dragen daar sterk aan bij. We laten onze leerlingen kennis maken met verschillende leerstrategieën, leggen de stof nog eens uit en er is ruimte voor vragen. Dit alles bieden we aan in een stille, op huiswerk gerichte omgeving waar afleiding minimaal is. Wanneer de leerlingen zeker zijn van hun zaak gaan ze met meer plezier naar school!

Waarom De Studietuin?

  • Een vaste begeleider

  • Rapportage in uw mailbox na elke les 

  • Intensief contact met ouders

  • Individuele aanpak

 

Ons team

Het team van De Studietuin bestaat uit meer dan 40 enthousiaste student-begeleiders, die op meer dan 20 locaties door Nederland leerlingen ondersteunen. Deze begeleiders worden aangestuurd door ons managementteam dat er op toeziet dat de hoge kwaliteit altijd gehandhaafd blijft. Ongeacht de locatie of de dienst, bij De Studietuin krijgt uw kind altijd de persoonlijke aandacht die het verdient.

lesgeven studietuin.jpg
 
 
 

Wat vinden onze ouders:

Heel prettig hoe De Studietuin Iris helpt met de bijles voor taal en spelling. Ze kunnen frustratie ombuigen naar plezier en ze hebben daar ‘techniekjes en ezelsbruggetjes’ voor. Daardoor verbetert ook het zelfvertrouwen van onze dochter. 

De Studietuin volgt Wester met heel veel aandacht en kijkt echt goed naar hem. Dat is erg goed voor zijn zelfvertrouwen.

Met drie kinderen op de middelbare school leek het wel of we geen gezin meer waren, maar alleen nog maar een huiswerk discussiegroep. Gelukkig was daar De Studietuin. Het is weer gezellig in huis.

Claar, moeder van Iris

Kim, moeder van Wester 

Maartje, Moeder van Noa en Mas

Tropical Leaves

Onze werkwijze

Bij De Studietuin staat aandacht en de uiteindelijke zelfredzaamheid van de leerling centraal. De werkwijze van De Studietuin concentreert zich op het aanleren van de juiste studievaardigheden. Samen met de leerling streven we er naar dat de leerling met succes maar vooral ook met plezier de middelbare schoolperiode beleeft. Plezier in het leren wordt pas gevonden als er succes is en succes bereik je als je efficiënt en effectief studeert. Dat leer je bij De Studietuin.

Steeds bieden we, in de vorm van intensieve begeleiding en bijlessen, de helpende hand waar het nodig is. We leren de leerling zelf verantwoordelijkheid te nemen voor de schoolprestaties en we bieden ondersteuning op de juiste momenten. Wij creëren een prettige en motiverende leeromgeving  waar onze leerlingen optimaal tot ontwikkeling kunnen komen.

Ouders kunnen de prestaties van het kind bij De Studietuin op de voet volgen.

Men kan inloggen op een digitaal dossier waarin door de begeleiders wekelijks wordt bijgehouden wat er speelt bij een leerling. Daarnaast sturen we drie keer per jaar een evaluatie naar de ouders met daarbij een uitnodiging voor een gesprek.

Onze diensten voor middelbare scholieren

HUISWERKBEGELEIDING

Plannen en bijhouden. Altijd weten waar je aan toe bent.

BIJLES

Samen met een bijlesdocent zorgen we dat je weer helemaal bij bent.

SE-/PTA-TRAINING

Goed plannen en veel oefenen. Deze toetsen zijn even belangrijk als het Centraal Schriftelijk Examen.

EXTRA DIENSTEN

Voor wanneer het wat zwaarder is, bieden wij extra (tijdelijke) diensten aan; op maat.

 
 

Onze locaties en algemene gegevens

De Studietuin BV

Email: contact@destudietuin.nl

Telefoon: 020-8451444

KvK: 56920008
Rekeningnummer : NL 63 INGB 0658649353

OPENINGSTIJDEN:

maandag - vrijdag: 10:00 - 19:00  \  ​​ zondag: 11:00 - 14:00

De Studietuin Centrum:

Derde Weteringdwarsstraat 30

1017 TC Amsterdam

De Studietuin Oud-West:

WG plein 163

1054  SC Amsterdam