VOOR DE MIDDELBARE SCHOOL

De middelbare school is een springplank naar de toekomst. Tijdens de middelbare school kiezen leerlingen voor hun toekomstige vakgebied, studiestijl en trainen zij hun studievaardigheden. De Studietuin helpt met een optimale voorbereiding op het eindexamen, al vanaf de brugklas. Inzicht in het eigen leergedrag, zelfvertrouwen en de uiteindelijke zelfredzaamheid van de leerling staat bij ons centraal.

Waarom De Studietuin?
  • Individuele aandacht

  • Aandacht voor studievaardigheden

  • Zowel huiswerkbegeleiding als bijles

  • Motiverende leeromgeving

  • Aandacht voor zelfreflectie

  • Intensief contact met ouders

zelf.ver trou.wen (het; o) 1 het vertrouwen in de eigen kracht

ONZE DIENSTEN

In het leven van een middelbare scholier kan het soms (te) druk zijn. Dan loop je wat achter met je huiswerk, met een vak of met jezelf. De Studietuin biedt extra diensten die je (tijdelijk) kan inzetten om letterlijk even bij te komen. En onze strippenkaarten? Die zijn drie maanden geldig, dus ook in te zetten voor die ene lastige toets.

 

Samen met de leerling gaan we op zoek naar de studievaardigheden die het best bij de leerling passen. Door een aanpak die goed bij de leerling past, groeit het zelfvertrouwen en daarmee wordt de leerling gemotiveerd om zich in te zetten. Daarnaast ondersteunen we de leerlingen uiteraard ook inhoudelijk bij elk vak.

huiswerkbegeleiding

€28 per dag

20160218_183307-1.jpg

De Studietuin heeft een team van bijles-professionals. Zij kunnen op basis van uitgebreide vakinhoudelijke kennis de leerling bij spijkeren in elk vak dat op de middelbare school wordt gegeven. Zo kunnen wij de leerling weer zo snel mogelijk op het gewenste niveau krijgen.

bijles

€35 per uur

IMG_1679.jpg

Het brugklas-programma is een vorm van huiswerkbegeleiding waarbij de nadruk ligt op het aanleren van de nieuwe studievaardigheden die nodig zijn in het voortgezet onderwijs. Tijdens de begeleiding wordt onder andere aandacht besteed aan plannen, samenvatten, mindmaps, grammatica leren, woordjes leren, toets voorbereiding en het wegwijs worden op school. 

brugklasprogramma

€28 per dag

20151114_160847.jpg

In de aanloop naar de SE’s en de examens biedt De Studietuin extra ondersteuning wanneer dat nodig is. Samen met de leerling wordt nagegaan waar het probleem zou kunnen liggen en samen wordt gewerkt aan het opbouwen van het zelfvertrouwen. Hiermee wordt de kans op een goed resultaat aanzienlijk verhoogd!

examen-/se-/pta-training

€65 per 2 uur

20160218_180621.jpg
Bijles strippenkaart

Voor onze leerlingen in de huiswerkbegeleiding bieden wij de bijlesstrippenkaart aan. Je koopt 11 bijlessen voor de prijs van 10. De bijlessen zijn het hele schooljaar en voor elk vak inzetbaar.

 
Huiswerkbegeleiding strippenkaart

Voor onze leerlingen in de huiswerkbegeleiding of bijles bieden wij een extra strippenkaart aan. Je koopt 10 keer extra huiswerkbegeleiding voor de prijs van 8. ​

Proefwerkboost

Als je in de aanloop naar een belangrijke toets wel wat extra ondersteuning kan gebruiken, biedt De Studietuin een proefwerkboost aan. In drie bijlessen word je optimaal voorbereid op de aankomende toets.

paketten/bundels

Verschillende prijzen

IMG_2060.JPG