zelf.ver trou.wen (het; o) 1 het vertrouwen in de eigen kracht

 

De Studietuin heeft als missie het zelfvertrouwen van de leerlingen te vergroten. Onze bijlessen en huiswerkbegeleiding dragen daar sterk aan bij. We laten onze leerlingen kennis maken met verschillende leerstrategieën, leggen de stof nog eens uit en er is ruimte voor vragen. Dit alles bieden we aan in een stille, op huiswerk gerichte omgeving waar afleiding minimaal is. Wanneer de leerlingen zeker zijn van hun zaak gaan ze met meer plezier naar school!

Waarom De Studietuin?

  • Een vaste begeleider

  • Rapportage in uw mailbox na elke les 

  • Intensief contact met ouders

  • Individuele aanpak 

 

Ons team

Het team van De Studietuin bestaat uit meer dan 40 enthousiaste student-begeleiders, die op meer dan 20 locaties door Nederland leerlingen ondersteunen. Deze begeleiders worden aangestuurd door ons managementteam dat er op toeziet dat de hoge kwaliteit altijd gehandhaafd blijft. Ongeacht de locatie of de dienst, bij De Studietuin krijgt uw kind altijd de persoonlijke aandacht die het verdient.

 
 
 

Onze werkwijze & diensten

Over De Studietuin

zelf.ver trou.wen:
het; o) 1 het vertrouwen in je eigen kracht

Bij De Studietuin vinden wij het belangrijk dat je vol zelfvertrouwen naar school gaat. Onze leerlingen moeten zich prettig voelen, maar ook onze ouders. Daarom hebben wij gezellige ruimten waar leerlingen zich meteen thuis voelen, en zorgen wij ervoor dat onze ouders altijd precies weten wat hun kinderen bij ons hebben gedaan. Plezier in het leren wordt pas gevonden als er succes is en succes bereik je als je efficiënt en effectief studeert. Dat leer je bij De Studietuin.

Bij De Studietuin staan aandacht en zelfredzaamheid van de leerling centraal. De Studietuin concentreert zich op het aanleren van de juiste studievaardigheden. Samen met de leerling streven we er naar dat de leerling met succes maar vooral ook met plezier de schoolperiode beleeft. Plezier in het leren wordt pas gevonden als er succes is en succes bereik je als je efficiënt en effectief studeert. Dat leer je bij De Studietuin.

Steeds bieden we, in de vorm van intensieve begeleiding en bijlessen, de helpende hand waar het nodig is. We leren de leerling zelf verantwoordelijkheid te nemen voor de schoolprestaties en we bieden ondersteuning op de juiste momenten. Wij creëren een prettige en motiverende leeromgeving  waar onze leerlingen optimaal tot ontwikkeling kunnen komen.

 

Ouders kunnen de prestaties van het kind bij De Studietuin op de voet volgen. Men kan inloggen in een digitaal dossier waarin door de begeleiders wekelijks wordt bijgehouden wat er speelt bij een leerling. Daarnaast sturen we drie keer per jaar een evaluatie naar de ouders met daarbij een uitnodiging voor een gesprek.

Voor basisschoolleerlingen

BIJLES  bijles op maat aan basisschoolkinderen. Doel: oefenen met een lastig vak, of het vergroten
van het zelfvertrouwen. 

CITOTRAINING  Aan de hand van de hulpvraag kijken wij samen met u welk pakket het beste
bij uw kind past.

NAAR DE BURGKLAS  Het ‘Klaar voor de brugklas!’-programma is er om een basisschoolleerling
voor te bereiden op de middelbare school.

ZOMERSCHOOL  Tijdens de Zomerschool wordt de stof van het afgelopen jaar herhaald en er wordt
extra uitgelegd waar nodig.

Voor middelbare scholieren

HUISWERKBEGELEIDING  Leren plannen en bijhouden. Altijd weten waar je aan toe bent.

BIJLES Samen met een bijlesdocent zorgen we dat je weer helemaal stevig in de stof staat.

SE-/PTA-TRAINING Goed plannen en veel oefenen. Deze toetsen zijn even belangrijk als het Centraal Schriftelijk Examen.

EXTRA DIENSTEN Voor wanneer het wat zwaarder is, bieden wij extra (tijdelijke) diensten aan; op maat. 

Zomerschool Focusdagen waarbij er extra aandacht wordt besteed aan exacte vakken of talen. Herhalen (van onderdelen) vakken van het afgelopen schooljaar. Hulp bij het maken en leren van een zomertaak van school.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. 

IMG_5179.jpg
 

Wat vinden onze ouders 

Heel prettig hoe De Studietuin Iris helpt met de bijles voor taal en spelling. Ze kunnen frustratie ombuigen naar plezier en ze hebben daar ‘techniekjes en ezelsbruggetjes’ voor. Daardoor verbetert ook het zelfvertrouwen van onze dochter. 

De Studietuin volgt Wester met heel veel aandacht en kijkt echt goed naar hem. Dat is erg goed voor zijn zelfvertrouwen.

Met drie kinderen op de middelbare school leek het wel of we geen gezin meer waren, maar alleen nog maar een huiswerk discussiegroep. Gelukkig was daar De Studietuin. Het is weer gezellig in huis.

Claar, moeder van Iris

Kim, moeder van Wester 

Maartje, Moeder van Noa en Mas